PxPixel

Поръчай храната, която обичаш

или

Градове Открий ни в твоя град

Приложение Свали нашето приложение!

Поръчай нещо вкусно за хапване

Любимите ти ресторанти на върха на пръстите ти. Избери хапване според настроението си днес, а ние ще се погрижим да си заслужава! Давай, свали приложението.

Бизнес Нека мислим мащабно

Бизнес foodpanda

Поръчвайте обяд, заредете се за бизнес срещите си с доставка на храна до офиса. Любимите ти ресторанти сядат на бюрото до теб.

Запиши се

 

Поръчвай храна за вкъщи с foodpanda

  • Въведи адреса си и виж кои ресторанти доставят до теб
  • Разглеждай стотици менюта и открий храната която обичаш
  • Използвай лесно и бързо онлайн плащане или плати при доставката
  • Наслади се на вкусна храна, доставена до дома или офиса ти
  • Ползвай платформата в по-големите градове като София, Варна, Бургас, Пловдив и др

Бърза доставка на храна: Наслади се на любимите си ресторанти

От foodpanda знаем, че когато някой е гладен, храната трябва да пристигне възможно най-бързо. Услугата ни позволява да поръчваш храна онлайн която да бъде доставена до входната ти врата, предоставяйки ти огромен избор от любимите ти ресторанти в София и страната. С нашата селекция от ресторанти и лесно онлайн плащане, foodpanda лесно може да се превърне в любимата ти платформа за поръчване на храна онлайн.

Няма значение дали обичаш да хапваш скара, салати, суши или пица, платформата на foodpanda ти предлага най-бързия начин да поръчаш храна онлайн, да я получиш на входната си врата или в офиса си, след което можеш да се настаниш удобно и да хапваш. Разглеждай менютата на любимите си ресторанти в София, направи поръчка за хапване с няколко клика и вкусната храна ще бъде в ръцете ти докато се обърнеш!

Най-добрите ресторанти в твоя район: доставка на храна до входната ти врата

Да не би да е един от тези дни в които просто ти се иска да се излегнеш и да релаксираш, вместо да започнеш веднага да готвиш след дългия ден в офиса? Платформата на foodpanda ще направи живота ти много по-лесен, предлагайки ти огромен избор от ресторанти, както и различни видове кухни, вариращи от бърза храна до органични здравословни предложения. От сега нататък, готвенето не може да бъде ничий проблем, отпусни се и използвай foodpanda, за да поръчаш храна онлайн в София и страната.

Какво ще кажеш за една поръчка на храна днес от Raffy Bar & Gelato или пък Wok to Walk. Платформата на foodpanda може да ти предложи менютата на любимите ти ресторанти и други – добавяме нови топ ресторанти в София и страната в всеки изминал ден. Поръчването на храна е изключително лесно, за кратко време можеш да поръчаш любима пица от Felicita или пък някое друго от любимите ти менюта и да се насладиш на бърза доставка на вкусна храна до твоя дом.


Поръчай храна от мобилния си телефон: Достъпно приложение за iOS, Android и телефони с Windows

Търсиш най-бързия начин да се сдобиеш с храна, прибирайки се след работа в София? Разбира се, че можеш да поръчаш храна от мобилното приложение на foodpanda с опция „взимане от място“ и на път към вкъщи да се сдобиеш с една вкусна вечеря. С апликацията на foodpanda на телефона или таблета ти, всичките ти любими ресторанти са на няколко клика разстояние. По този начин, както и в сайта, имаш голям избор и можеш да си харесаш пица от най-добрите пицарии в София или пък паста от най-добрите италиански ресторанти в Варна. Любимите ти видове кухни в София и страната като суши, пица, бургери, българска храна и много други са буквално на върха на пръстите ти!

Дали се намираш в центъра на София, на плаж в Бургас или Варна, екскурзия във Велико Търново или пък почивка в Благоевград, приложението на foodpanda за Android, iPhone или Windows, ти позволява да поръчваш храна където и да си! Търсиш нещо свежо и вкусно за ядене? Платформата на foodpanda ще бъде твоят най-добър приятел с ястия вкусни като приготвени в домашния уют, доставени до теб за най-кратко време!


Наслаждавай се на нови ресторанти във foodpanda

Като изключим факта, че вече имаш възможността ежедневно да се наслаждаваш на нови ястия и вкусове за теб, също така можеш да следиш за нови ресторанти в района в който живееш. Разглеждай и сортирай по оценки на истински хора, чети коментари и направи любимия си избор. Можеш да проверяваш кога отваря и затваря определен ресторант, какви методи на плащане приема и дали има специални промоции и оферти. С удобни опции за онлайн плащане и бърза навигация на сайта и приложението, поръчването на храна в София и страната вече е по-лесно от всякога!