PxPixel

Доставка на храна от най-добрите ресторанти в Burgas

Храната която обичаш, доставена с грижа

Популярни ресторанти

Наслади се на ресторантите в Бургас

Бургас е град с богата история и дълго минало, като първите заселили се по тези земи датират от около V век пр.н.е. Градът може да се похвали с античната крепост „Пиргос“ която е използвана като наблюдателна кула по времето на елините и траките. Също така са открити множество предмети, свързани със скотовъдство, добив на морска сол и земеделие, от които може да се заключи, че това са били основните поминъци на тогавашните хора. Можеш да видиш изключително красиви гледки в морския град, а пък когато почиваш между обиколките, можеш да поръчаш нещо от foodpanda и да се заредиш с енергия за остатъка от деня!

 

Поръчай храна за вкъщи онлайн в Бургас

поръчваш храна за вкъщи Ако мисълта за готвенето и хапването след работа не ти звучи изобщо толкова вълнуващо, защо да не си поръчаш храна която ще бъде доставена бързо бързо до теб? Остави платформата на foodpanda да се грижи за твоите вечеря и обяд и изобщо забрави лутането в супермаркета или пък пътуването до любимия ресторант. Красотата в това да поръчваш храна за вкъщи е в това, че можеш да се храниш от безброй ресторанти, без да запазваш маса и без дори да ставаш от дивана!

Дали днес ще ти се хапва изискана гурме вечеря или пък искате да хапнете една огромна пица пред телевизора с приятели – foodpanda винаги ще намери по нещо за секи вкус и бюджет. От теб не се изисква нищо друго, освен да избереш каква вкусотия ще поръчаш за вкъщи, а пък ние ще се погрижим за бързата доставка на храната и прекрасното изживяване. Ако вече гладът настъпва и имаш готовност за хапване, ето едни от най-добрите ресторанти в Бургас:

  • Златна рибка - изключителен рибен ресторант, огромен асортимент от риба и рибни деликатеси
  • Океан - ако сте любители на средиземноморската кухня, определено ще искате да поръчате по някоя вкусотия от Океан
  • Бистро Chinatown - едно от местата от които можеш да поръчаш вкусна китайска храна за вкъщи в Бургас
  • Americano Burgers & Grill - поръчката на вкусен американски бургер винаги е прекрасно изживяване, препоръчваме да се насладите на класиката

 

Възползвай се от мобилното приложение на foodpanda

Сайтът на foodpanda може да направи живота ти много по-лесен използвайки мобилното ни приложение и всички онлайн услуги които предлагаме. Наслади се на разнообразни кухни, най-добрите ресторанти в Бургас и страната и безброй ваучери, промоции и кампании. Намери интернет достъп, влез в страницата на foodpanda, избери ресторант в Бургас и си уреди една бърза доставка на храна до дома ти. Можеш да инсталираш и мобилното ни приложение, за да поръчваш хапване за вкъщи, предварително, прибирайки се от работа. Колко по-лесно може да бъде?