PxPixel

Доставка на храна от най-добрите ресторанти в Varna

Храната която обичаш, доставена с грижа

Популярни ресторанти

Храни се вкусно във Варна без никакви усилия

Варна, третият най-голям град в България, е дом на хиляди хора който също така пази хилядолетна история зад гърба си. Той е най-големият град в Северна България, както и на българското Черноморие. Има безброй интересни неща които могат да се видят в морската столица на България, а като за начало можете да разгледате т.нар. Култура Варна, за което се счита, че е най-старото златно съкровище в света. Също така, Варна може да се похвали с титлата „Европейска Младежка Столица 2017“, присъдена й заради всички интересни събития и фестивали които ежегодно се провеждат там.

Като един от най-големите градове в България, а също и основен туристически център в държавата, Варна може да се похвали с голямо разнообразие от ресторанти и места на които човек може да хапне истински вкусна храна. Дали ще бъдеш на море, на релаксираща почивка, разглеждайки забележителности или пък на лечебно посещение в града, добрите ястия никога не си тръгват от Варна и винаги ще откриеш по нещо за всеки вкус.

Дали живееш във Варна със семейството си, отишъл си там, за да следваш висше образование или пък си просто на ваканция – нищо не ти пречи да се насладиш на най-добрите ресторанти във Варна и да направиш следобеда си малко по-слънчев с вкусна поръчка на храна.

 

Трябва да се запознаеш с тези ресторанти във Варна

Въпреки огромната конкуренция и окупирания пазар за кулинарната индустрия в морската ни столица, тук са ресторантите, създадени през годините като един от най-добрите досега!

  • KFC – небеизвестният глобален бранд на всички ни, предлагащи най-вкусните ястия от пилешко месо
  • Burger Brothers – едни от най-добрите бургери в града!
  • The Martini food & cocktails - Нашата храна и коктейли са традиционни, но винаги с щипка иновация. Магията на вкуса е нашето вдъхновение!
  • Le Chef Food & Mood – заведение за бързо хранене, едни от най-вкусните сандвичи, кесадии и много други изненади
  • Старият Чинар – можеш да се насладиш както на лек бизнес обяд с колеги, така и на романтична вечеря с любим човек или семейството си
  • Азиатски ресторант Пекин – един от най-известните китайски ресторанти във Варна, невъзможно е да не ти хареса пилето в сладко-кисел сос
  • La Bocca – още едно изключително място с неповторими ястия
  • Massa Kitchen – български бранд, с огромен избор на ястия, включително уникално суши
  • ✓ Fresh Zone - свежото място във Варна за здравословни храни и напитки

Разбира се, това е само представителна извадка на някои ресторанти от Варна, но това не значи, че градът не е изпълнен до край с още заведения от които можеш да хапнеш или да поръчаш нещо вкусно за вкъщи.

 

Поръчай храна за вкъщи във Варна: никога не е било толкова лесно!

Коя е любимата храна която обичаш да поръчваш за вкъщи когато си във Варна? Вкусен китайски ориз с пилешко или свинско месо от Небесна храна? Или пък неустоима пица Рома от Ред Хот? От най-елитните ресторанти до симпатични малки места за бързо хранене, погрижили сме се за всичко. Възползвай се от най-добрата услуга за поръчване на храна и поръчвай от любимите си кухни за вкъщи или офиса.

Просто си представи удобството което платформата на foodpanda ти предлага! Без късни пътувания до супермаркета (или докато най-накрая отворят) просто, за да си вземеш нещо за залъгване на глада. Не трябва да пропускаш хранения заради липсата на време за готвене. Вече няма смисъл да се бориш с трафика в търсене на добра храна. Всички ястия за които си мечтаеш могат да те чакат в домашния уют.

И знаеш ли какво още? Не свършваме просто с Варна. Онлайн платформата за поръчки на храна foodpanda работи в още много от най-големите градове в България!