Избирай от най-вкусната китайска храна която можеш да хапнеш и поръчай за вкъщи! | foodpanda

Доставка на китайско в София

Поръчай Китайско онлайн от най-добрите ресторанти в близост до теб!

Китайската храна е абсолютен световен хит! Дали ще искаш да поръчаш за вкъщи ориз със зеленчуци, ароматно пиле в сладко-кисел сос или пък нестандартен десерт, просто няма как да сбъркаш с китайската кухня. Вече е по-лесно от всякога да поръчаш китайско за вкъщи онлайн от едни от най-добрите китайски ресторанти в България.

ПОГЛЕЗИ СЕТИВАТА СИ С АВТЕНТИЧНИ ЯСТИЯ ОТ КИТАЙСКАТА КУХНЯ

В листа с ресторантите по-горе, ще откриеш любимите си китайски ресторанти като Цан Чун Гъ или Мън Фу Юен. Гладниците които искат да поръчат храна за вкъщи си търсят нещо семпло и в същото време изключително вкусно, като препоръчваме например Китайски ресторант Магнолия и тяхното неустоимо патешко с бамбук и китайски гъби! В листа ни с китайски ресторанти има и такива които не са изцяло китайски, но в същото време запазват културата и неустомия вкус на ястията си, като Wok to Walk, от където можеш да поръчаш едни от най-вкусните спагети или ориз и да ги приготвиш със съставките които ти желаеш.

КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ПОРЪЧКА НА КИТАЙСКА ХРАНА ЗА ВКЪЩИ?

Поръчай китайско за вкъщи онлайн от foodpanda и ти гарантираме, че ще вдигнеш настроението дори и на най-мрачното място! Заложи на вкусен ориз със зеленчуци и месо, грабни няколко леки предястия, заобиколи се с приятели и прекарай един приятен следобед с приятни разговори и вкусна храна. Също така пък, защо да не се насладиш на неустоимите китайски панирани десерти и салати в обедната си почивка, за да имаш гориво и мотивация за остатъка от деня ти. Китайската кухня е идеална също за филмова вечер или пък релаксираща семейна вечеря.

Свали безплатно мобилното ни приложение!