Потопи се в вкусната на Японска кухня и се наслади на бърза доставка | foodpanda

Японска доставка до София

Поръчай Японска онлайн от най-добрите ресторанти в близост до теб!

Японските ресторанти могат да предложат голям избор от ястия за всички. Дори ако изключим сушито, японската кухня има още много вкусотии за всички. Ние от foodpanda, се опитваме да предложим най-доброто изживяване за кулинарните ентусиасти които искат да опитат автентична японска кухня. Ако никога не си опитвал/а вкусотиите на японската кухня – днес е твоят ден! Може би ще откриеш новата си голяма любов точно днес.

НАСЛАДИ СЕ НА АВТЕНТИЧНА ЯПОНСКА КУХНЯ В СОФИЯ

Японските ястия и японската кухня като цяло са изключително разнообразни и включват голям брой от ястия, а някои ресторанти се възползват точно от това, за да представят храната си като автентична. Такъв пример са колегите от Sushi Express които дълги години са една от най-успешните вериги за суши в България. Отдели малко време и прочети за японската кухня. Можеш да имаш предвид например Sushi King или пък Umami които мога да ти приготвят за теб суши от което ще си оближеш пръстите! Да не забравяме и уникалните разнообразни сетове на Tokyo Sushi които също можеш да поръчаш за вкъщи и да им се насладиш с любими хора.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ЯПОНСКАТА КУХНЯ

Преди всичко, повечето японски ястия се сервират с пръчици за ядене. В много редки случаи могат да се открият ресторанти които сервират храната с лъжица. Друг интересен факт е, че повечето японски ястия се сервират също със соев сос. Ако обаче някой използва огромни количества соев сос, в японската култура това се смята за недодялано и грубо. Следователно, ако си на среща с някой които добре познава японската култура и ястия, тя или той може да се изчерви ако нарушиш някое от тези правила. Важна точка която трябва да се запомни също е, че не трябва да забиваш пръчиците в храната си, стърчейки нагоре.

Свали безплатното ни мобилно приложение!