Order delicious Fast food online now near by Sofia!

Choose from 2 restaurants


Поръчай вкусна пица или бургер за вкъщи или офиса с foodpanda!

Ресторантите за бързо хранене в София са много на брой и имаш възможността да избереш между свежи салати, вкусни сандвичи, традиционни гръцки гироси или спагети. Вероятно често ти случва да нямаш време за пазаруване или готвене или да си прекалено уморен след дълъг работен ден в офиса. В такъв случай каква по-добра идея от тази да поръчаш храна за вкъщи в София и да се насладиш на бърза доставка. Дали ще бъде вкусна пица на парче от тънко, хрупкаво тесто със запечен кашкавал от Pizza XL или някой вкусен бургер, ти решаваш. Сподели с твоите колеги или със семейството вкусен обяд и вечеря като поръчаш през сайта на foodpanda. Ето и някои от най - известните заведения за бързо хранене в София:

  • Skaptobara
  • Fish & Chips
  • Burger Criminals
  • Street Chefs
  • Subway

Sub of the Day от небезизвестната верига за вързо хранене би бил един чудесен избор за бърз обяд в офиса. Или здравословни пълнозърнести спагети от Wok to Walk с гарнитура по твой избор било то сусамен микс или фъстъци. Любителите на дюнери и чибата могат да направят своята поръчка от Мимас.

Светкавична доставка на бързa храна за вкъщи в София с foodpanda!

Освен типичните сандвичи и пица на парче, можеш да се насладиш и на традиционни вкусотии като любимите на всички кебапче или кюфте от 24 Grill! Или каква по-добра неделна сутрин от закуска с вкусна, домашна баница от Софийска баница. С лук и добавка бекон или традиционна с българско сирене със сигурност ще дадат чудесен старт на твоята неделя. Разгледай сайта на foodpanda и поръчай храна онлайн. Доверявайки се на foodpanda, ти получаваш не само вкусна храна, но и бърза доставка до дома или офиса. Единственото, което може да се забави в нлайн поръчката на храна е твоят избор между огромното разнообразие от ресторанти в София и вкусотии.

Лесна онлайн поръчка на бърза храна от най - добрите ресторанти в София.

Петък вечер е и си решил да релаксираш в уюта на дома? Чудесно! А защо не поръчаш храна за вкъщи и не се насладиш на заслужената почивка без да се налага да мислиш за пазаруване и готвене? Сега с foodpanda е толкова лесно да направиш твоята онлайн поръчка на храна за вкъщи. Ето как само след 4 бързи стъпки получаваш вкусен бургер или пък пица, с доставка до посочен от теб адрес:

  • Кажи ни къде се намираш, за да открием най - добрите ресторанти в София за теб.
  • Избери заведение и вкусна вечеря.
  • Плати в брой при доставка или избери онлайн плащане.
  • Наслади се на спокойни мигове, а ние ще се погрижим за останалото.

Толкова е лесно! Изключителната вечеря е само на няколко клика разстояние. И за да е всичко още по - забавно, изтегли своето foodpanda мобилно приложение. С негова помощ ще можеш да поръчваш дори и в движение. Освен това ще държиш всички ресторанти в София на върха на пръстите си.

foodpanda mobile app
foodpanda in your pocket!

Get our app, it's the fastest way to order food on the go.