Order delicious Pizza online now near by Sofia!

Choose from 132 restaurants


Вкусна пица в София? Избери любимият си ресторант и поръчай пица за вкъщи и офиса!

Пицата определено е най - популярното италианско ястие и любимите на много хора във всички части на света. Поради тази причина пицариите в София са много посещавани и можеш да откриеш много на брой. Освен с традиционният си италиански вкус, пиците в България са известни и с голямото си разнообразие. В много от ресторантите можеш да избереш от над 25 вида пици с различни продукти, в зависимост от твоите вкусови предпочитания. Има много ресторанти в София, от които можеш да поръчаш вкусна пица за вкъщи. Довери се на Пицария Mamma Mia, УГО, Щастливеца, които предлагат автентични италиански пици,които със сигурност се конкурират с тези от Ботуша. Ако ти е омръзнал близкият китайски ресторант в София, който посещаваш често, ти предлагаме да се довериш на бърза пица доставка. Вече е толкова лесно да поръчаш пица за вкъщи в София само с няколко клика от твоят компютър или през безплатната мобилна апликация.

Търсиш най - добрата пицария в София? Заповядай във foodpanda!

Докато в Италия предпочитат Маргарита с пресен босилек и тънко, хрупкаво тесто, в България се залага на разнообразието и на добавките на типични български продукти. Съобразено с характерните вкусови предпочитания на българите, можеш да поръчаш пица с луканка, кренвирши или шпеков салам, а традиционният български кашкавал е задължителна добавка към всяка пица. Голямо разнообразие има и за вегетарианците, които могат да изберат между няколко вида безмесни пици като Куатро Формаджи с четири вида сирена или зеленчуци. Сред месните пици, най-популярни са Капричоза, Примавера и любимата Венеция с пилешко филе, кисели краставички и топено сирене. Разгледай онлайн менютата на най - добрите пицарии в София и се наслади на бърза доставка на храна за вкъщи. Каква по-хубава вечеря от вкусна пица с чаша хубаво бяло вино или студена бира. Няма нужда да се тревожиш за пазаруване и готвене след дългата работна седмица. Поръчай пица за вкъщи през сайта на foodpanda и се наслади на вкусен обяд или вечеря, с директна доставка до дома или офиса.

Лесна поръчка на пица онлайн в София с foodpanda!

Прибираш се изморен от работа и единственото, което искаш е да се насладиш на заслужена почивка? За съжаление, обаче, няма как да пренебрегнеш вечерята. Хапва ти се нещо вкусно, но не ти се занимава с пазаруване и готвене? Точно в тези моменти на помощ идват foodpanda и най - добрите ресторанти в София. Поръчай пица онлайн и се радвай на бърза доставка на храна за дома. Ето как:

  • Въведи адреса си, за да открием най - добрите пицарии в София за теб.
  • Избери ресторант и вкусно хапване.
  • Плати в брой при доставка или избери онлайн плащане.
  • Релаксирай в уюта на дома, докато изчакаш своята бърза pizza доставка.

И най - хубавото е, че вече имаш възможност да поръчаш пица за дома дори и в движение, през твоето foodpanda мобилно приложение. Толкова е лесно! Направи своята онлайн поръчка на пица и се наслади на богато разнообразие от ресторанти в София, бърза доставка на храна по домовете и страхотни промоции и отстъпки.

foodpanda mobile app
foodpanda in your pocket!

Get our app, it's the fastest way to order food on the go.