Order delicious Vegetarian online now near Sofia!

Choose from 17 restaurants


foodpanda ще ти помогне със здравословен хранителен режим!

Последователите на вегетарианството изграждат хранителния си режим въз основата на консумиране на растителни храни, млечни или безмлечни продукти и основната характеристика - безмесни продукти. Съществуват различни видове вегетарианство. Лактовегетарианство, което включва млечни продукти, ововегетарианството включва яйца, но изключва млечни продукти, а при оволактовегетарианството се консумират и двете. Веганството, като следваща стъпка, изключва всякакви животински продукти, включително яйца, мляко и мед. Вегетарианството е култура на хранене и мотивите, водещи до този избор могат да бъдат морални, био-хигиенистки, емоционални или здравословни. foodpanda и ресторантите партньори се съобразяват с твоя хранителен режим и ти предлагат няколко вегетариански ресторантa в София, от които можеш да поръчаш храна за вкъщи, както и много други ресторанти, които предлагат вегетариански ястия. Можеш да поръчаш разнообразни ястия като пържола, колбаси и крокети, които са с типичния си вкус и вид, но в тях няма нищо от животински произход. Сега с foodpanda може да се насладиш на здравословна кухня и бърза доставка на вегетарианска храна само с няколко клика от твоя компютър или директно от безплатното мобилно приложение, където и да се намираш в София.


Поръчай храна от най-добрите вегетариански ресторанти в София!

Защо не организираш един кулинарен маратон с твоите близки и приятели и не поръчаш вегетариански ястия, дори и да не следваш този режим на хранене? Ще се изненадаш колко интересни и вкусни биха могли да бъдат ястията, изключващи животински продукти. Наслади се на кюфтенца от покълнала леща, гарнирани с варени картофи и сос винегрет, специално поднесени от Pappa’s pizza. Или може би сочна житна пържола Сейтан на скара с гъбен сос и гарнитура свежа зелена салата? Не забравяй да поръчаш и десерт! Поръчайте Маков сладкиш или сусамки със сушени плодове джинджифил и орехи от вегетариански ресторант Dream House. Или любимата морковена торта с кокосово масло и брашно. Ето и някои от водещите ресторанти в София, предлагащи вегетариански и вегански специалитети:

  • Green Deli Cafe
  • Dream house - Vegetarian restaurant
  • Green bar
  • Kring

Наслади се на здравословни ястия и поръчай специалитетите на вегетарианската кухня с foodpanda и партньорите ресторанти. Разгледай онлайн менюто на ресторантите и поръчай вегетарианска храна за вкъщи само с няколко клика. Не се колебай да поръчаш храна онлайн и да се насладиш на бърза доставка на храна от най-добрите вегетариански ресторанти в София.


Лесно е да поръчаш вегетарианска храна в София с foodpanda!

Вече не е нужно да прекарваш часове в кухнята в опити да приготвиш някой специалитет за твоята специална вечер. Сега с foodpanda имаш възможност да поръчаш онлайн храна за вкъщи само с няколко лесни стъпки. Ето как:

  • Въведи адреса си, за да открием най - добрите ресторанти в София за теб.
  • Избери ресторант и вкусен вегетариански специалитет.
  • Плати в брой при доставка или избери онлайн плащане.
  • Наслади се на заслужена почивка, а ние ще се погрижим за останалото.

Толкова е лесно. Само няколко клика те делят от изключително вкусна вечеря. И за да е още по - бързо и забавно всичко, защо не свалиш своето foodpanda мобилно приложение. С негова помощ ще можеш да поръчваш дори и в движение. И освен това ще държиш всички ресторанти в София на върха на пръстите си. Не се колебай, а бързо си поръчай. А ние ти обещаваме, освен вкусни специалитети и бърза доставка на храна в София.

foodpanda mobile app
foodpanda in your pocket!

Get our app, it's the fastest way to order food on the go.