Change your address

Поръчай пица за вкъщи с foodpanda и най-добрите пицарии в София и страната!

Първите сведения за пицата идват още от древните римляни и гърци. Още тогава римляните са консумирали кръгъл хляб, върху който са слагали различни добавки, подправки и пресни билки. Любопитен факт е, че тогавашните пици са били приготвяни за италианските селяни , но от друга страна пицата станала любима храна на съпругата на неаполитанския крал Фердинанд - Мария Каролина Лорена. Съвременното наименование на пицата идва от латинската дума пицеа, което означава препечен хляб. Определено пицата е сред любимите италиански ястия на българите и поради тази причина партньори на foodpanda са много от най-добрите пицарии в София, пицарии във Варна и в още много градоове. Пицата е подходящо ястие за всеки повод, така че не се колебай да поръчаш автентична италианска пица за вкъщи и да зарадваш твоите приятели и близки с различни аромати и добавки. Разнообрази вечерята или обяда с колегите и се наслади на бърза доставка на пица с foodpanda и най-добрите пица ресторанти на платформата.

Бърза доставка на пица до дома или офиса!

Наслади се на автентична Маргарита с доматен сос, кашкавал, сирене, риган от Софистар. Или ако предпочиташ месни пици, поръчай пица с прошуто и рукола от УГО - Пицарии и ресторанти. А Pizza XL ще те изненадат с огромно разнообразие от семейни пици. Ако си любител на морските дарове, наслади се на изключителни специалитети със скариди, раци или пък калмари. Някои от най - добрите ресторанти в София и страната, предлагащи вкусна пица за вкъщи са:

  • Пица - ресторант СИЦИЛИЯ (София)
  • Пицария Джиков (София)
  • Щастливеца (София)
  • Ред Хот (Варна)
  • Grand Italia di Mitko (Бургас)
  • Fame Bar and Dinner (Варна)

Защо не поканиш приятели вкъщи и не организираш един филмов маратон с пица? Или може би довечера има мач и каква по-добра комбинация от футбол, пица и студена бира? Не се колебай да разгледаш предложенията на foodpanda и да се насладиш на бърза доставка на пица за вкъщи. Вече няма нужда да се тревожиш за готвене и пазаруване след дълъг работен ден. Избери любимата пица, поръчай храна онлайн и отдели време за твоите приятели и близки, докато изчакаш всичко да бъде доставено директно до дома.

Поръчай пица онлайн по - лесно от всякога!

Вече можеш да оставиш старомодната поръчка на храна по телефона в миналото, където й е мястото. Изтегли своето foodpanda мобилно приложение и избери вкусна пица за дома, докато още пътуваш към вкъщи. Перфектната вечеря е само на клик разстояние. Ето как само с 4 лесни стъпки получаваш бърза пица доставка до вратата на твоя дом или офис:

  • Въведи адреса си.
  • Избери ресторант и вкусна пица.
  • Плати в брой при доставка или избери онлайн плащане.
  • Релаксирай, докато изчакаш своята светкавична доставка на пица.

Толкова е лесно. Трябва само да избереш своята пицария в София, Варна, Бургас или някой от другите градове, с които foodpanda работи. С помощта на твоето foodpanda обилно приложение имаш възможност да поръчваш в движение на път към вкъщи. Освен това ще държиш най - добрите ресторанти в София и страната на върха на пръстите си. Време за губене няма. От вкусна и хрупкава пица те делят само няколко клика.

 

foodpanda mobile app
foodpanda in your pocket!

Get our app, it's the fastest way to order food on the go.