Change your address

Храни се здравословно с foodpanda!

В днешно време вегетарианството и веганството намират все повече последователи от преди. Все повече хора искат и решават да живеят здравословно и решават да отстранят месото и животинските продукти от менюто си. Това е така, защото вегетарианството е култура на хранене и мотивите, водещи до този избор могат да бъдат различни за всеки - морални, био-хигиенистки, емоционални или здравословни. Няма значение дали си веган или вегетарианец, foodpanda е тук за теб. Ние знаем колко важен е за теб хранителният режим, който си избрал. По тази причина на платформата ще откриеш разнообразие от ресторанти предлагащи изключителни специалитети, приготвени точно по твоите стандарти. За това не се колебай, а разгледай богатите онлайн менюта на ресторантите, предлагащи такъв тип хапване и реши с какво искаш да се поглезиш днес.

Открий разнообразие от вегетариански ресторанти само във foodpanda!

Мислията на foodpanda е не само да ти предостави най – лесния начин за поръчка на храна онлайн, но и да намери за теб всеки тип ресторант, от който се нуждаеш. Точно заради това във foodpanda можеш да откриеш разнообразие от ресторанти точно по твоя вкус. Избрал си вегетарианството? Чудесно! Ние ти предлагаме разнообразие от вегетариански ресторанти в София и страната, които доставят храна до дома ти. Ето и някои от водещите такива, на които можеш да се довериш:
  • Kring
  • Green bar
  • Dream house - Vegetarian restaurant
  • Green Deli Cafe
Решил си да зарадваш половинката си със специална вечер? Не мисли какво да сготвиш за вечеря, а отдели това време на половинката си. Във foodpanda ще откриеш всичко, от което се нуждаеш. Единственото, което трябва да направиш е да избереш с какво искаш да се поглезиш днес. Сега с foodpanda може да се насладиш на здравословна кухня и бърза доставка на вегетарианска храна само с няколко клика от твоя компютър или директно от безплатното мобилно приложение, където и да се намираш.

Лесна поръчка на вегетарианска храна онлайн от foodpanda!

Защо да губиш време в пазаруване и готвене, след като можеш да подариш това време на близките си? Забрави за дългите опашки в супермаркетите и за безкрайните часове в кухнята! Отдели време за себе си и за близките си, като направиш лесна онлайн поръчка на храна за вкъщи само с няколко стъпки. Ето как:
  • Въведи адреса си.
  • Избери ресторант и вкусен специалитет.
  • Избери начин на плащане – в брой или онлайн плащане.
  • Релаксирай, докато храната пристигне.
Толкова е просто. Вече не е нужно да прекарваш времето си на компютъра, в търсене на най – добрия ресторант в София или страната за теб. Отдели само няколко минути и разгледай богатата колекция от ресторанти на foodpanda! А в случай, че нямаш време да погледнеш онлайн менютата от компютъра си, защо не свалиш всоята foodpanda мобилна апликация? С помощта на приложението ще можеш да поръчваш дори и в движение на път към вкъщи. Освен това ще имаш възможност да държиш на една ръка разстояние всички ресторанти в София и страната. По – лесно е отколкото мислеше, нали? ;)
foodpanda mobile app
foodpanda in your pocket!

Get our app, it's the fastest way to order food on the go.