Покажи ни къде се намираш, за да поръчаш от Дворецът на Драконите
Дворецът на Драконите

Дворецът на Драконите

3.5 (162)
Ресторантът е затворен. Поръчване не е възможно.
Твоята кошница
Редактирай поръчка
Очаквано време за доставка
60 минути
Поръчка
Добави продукти в кошницата
 • Цена за доставка: 2,50лв
 • Онлайн плащане
 • Ваучер код

Дворецът на Драконите Инфо


Часове за доставка
 • Понеделник 11:00 - 22:30
 • Вторник 11:00 - 22:30
 • Сряда 11:00 - 22:30
 • Четвъртък 11:00 - 22:30
 • Петък 11:00 - 22:30
 • Събота 11:00 - 22:30
 • Неделя 11:00 - 22:30

Моля, обърнете внимание: Ресторантът може да бъде отворен преди и след foodpanda: 10:00 - 23:00


Цена за доставка
От 2,50лв
Приблизително време за доставка
1 ч.

Адрес
ул. Г.С.Раковски 52, София

Начини на плащане
Online Плащане
Плащане в брой

Вкусна китайска храна за вкъщи от Дворецът на драконите и foodpanda.

Китайската кухня е пример за разнообразие и популярност не само в България, но и по целия свят. Една от основните характеристики на китайската храна е широката употреба на ориз и спагети. Също така друг отличителен белег е използването на плодове и зеленчуци, както и ароматни подправки. За китайски ресторант Дворецът на драконите е изключително важно да предаде на своите клиенти автентична Източна атмосфера. И най - хубавото сега е, че дори и да нямаш време да отскочиш до любимия си китайски ресторант в София, имаш възможност да поръчаш китайско за вкъщи или офиса и да се радваш на бърза доставка на храна. Довери се на foodpanda и най - добрите китайски ресторанти в София и се радвай на вкусна и различна храна всеки ден.

Бърза доставка на китайско за вкъщи от Дворецът на драконите и foodpanda!

Денят ти е бил дълъг и нямаш никакво желание тепърва да обикаляш супермаркетите, за да пазаруваш за вечеря? И в никакъв случай не искаш да прекарваш часове в кухнята в приготвенето на някой специалитет? Не се притеснявай, защото можеш да поръчаш онлайн храна за вкъщи с няколко клика на мишката. Ако ти е омръзнала обичайната пица за вкъщи, която поръчваш, то избери някой специалитет от любимата китайска кухня. Разгледай онлайн менюто на китайски ресторант Дворецът на драконите и избери с какво искаш да зарадваш семейството тази вечер. В менюто ще откриеш голямо разнообразие от свежи салати, ястия от ориз и спагети, както и ястия от различен вид месо. Ако още не си опитвал панирано пилешко по императорски, ти предлагаме бързо да го поръчаш и да се насладиш на превъзходния му вкус. За да е пълна кулинарната идилия, към вкусната вечеря не забравяй да добавиш и десерт. Каквото и да избереш от менюто, няма да съжаляваш. А ние ще се погрижим за светкавична доставка на храна за дома ти.

Поръчай китайско бързо и лесно от китайски ресторант Дворецът на драконите!

Има толкова много китайски ресторанти в София, че ако трябва да търсиш в интернет най - добрия за теб, ще ти отнеме доста време. Точно за това foodpanda е тук за теб. Ние сме не само събирателно понятие за най - добрите ресторанти в София, но и най - лесната и забавна платформа за поръчка на храна онлайн. Довери ни се и поръчай само с 4 клика. Ето как:

 • Въведи адреса си.
 • Избери вкусно китайско за вкъщи.
 • Плати онлайн или в брой при доставка.
 • Релаксирай в уюута на дома, докато някой друг се погрижи за вечерята днес.

Толкова е лесно всичко! И ако искаш да си винаги в крак с най - новите тенденции, защо не свалиш своето foodpanda мобилно приложение. С негова помощ ще поръчваш дори и в движение на път към вкъщи. Освен това ще държиш всички китаски ресторанти в София на върха на пръстите си. Вкусната китайска храна за вкъщи е на клик разстояние.