Поръчай храна онлайн сега близо до София!

Избери от 410 ресторанта


Наслади се на лесна поръчка на храна в София!

София, столицата и най-големият град в България има дълга история, започваща от 5 в.пр.Хр. София е красив град, заобиколен от планината Витоша на юг, Люлин на запад, и Стара планина с висока надморска височина, което прави градът четвъртата по височина столица в Европа. В София се преплитат минало и бъдеще, което лесно може да бъде забелязано от арехитектурните паметници от миналото, православните църкви и музеите и от друга страна новите административни сгради и търговски центрове. Най-забележителните православни църкви са без съмнение Св. Александър Невски, със златните си куполи е сред най-големите източно православни църкви в света. Паметниците на Васил Левски, Цар Освободител и Мавзолеят на Александър Батенберг са едни от най-внушителните паметници в страната. В допълнение, сградите на Народния театър Иван Вазов и националната галерия за чуждестранно изкуство са символи на архитектурните постижение през изминалият век. Освен с красивата си архитектура и история, София е основен административен, индустриален, културен и университетски център на страната. Голямо е и разнообразието от изискани ресторанти в София, където можете да се насладите освен на автентични български специалитети и на ястия от цял свят.

 

Бърза поръчка на храна за вкъщи от най-добрите ресторанти в София!

Любител си на услугата доставка на храна по домовете? Или просто днес не си в настроение за готвене и пазаруване? В такъв случай заложи на foodpanda и богатото разнообразие от ресторанти в София на платформата. Ако си почитател на хрупкавата и тънка пица, то ще се зарадваш да разбереш, че във foodpanda ще откриеш най - добрите пицарии в София:

  • Ресторант Ниагара
  • Leo's Pizza Trattoria
  • Pizza Palace
  • УГО - Пицарии и ресторанти
  • Pizza Rim

Ако предпочиташ традиционната българска кухня, поръчай храна за вкъщи в София от автентичните механи като Манастирска Магерница или Наше Село. Какво ще кажеш за една автентична шопска салата и една шкембе чорба? Разбира се, всички почитатели на колоритната и обичана китайска храна за вкъщи, ще бъдат много щастливи да научат, че във foodpanda могат да открият най - добрите китайски ресторанти в София:

  • Китайски ресторант Магнолия
  • Цан Чун Гъ
  • Небесен Дракон
  • Wok Panda
  • Тон Шин Юан

В столицата можеш да откриеш огромно разнообразие от ресторанти и типове кухня. Във foodpanda ще откриеш например американска кухня, индийска кухня, китайска кухня, японска - поръчайте суши за вкъщи от най-добрите ресторанти в София. А ако си любител на интересната турска кухня, то на платформата ще откриеш най-добрите турски ресторанти в София като Турски ресторант ТМ и Турски ресторант Konak, които със сигурност ще надминат очакванията ти. Хапва ти се вкусен сандвич или бургер, не се колебай и разгледай менюто на лидерите в тази област Subway или Boom! Burgers & Steaks. И разбира се, можеш да провериш и сладкарниците,от които можеш да поръчаш десерти, торти онлайн или закуски. Вече е толкова лесно да направиш поръчка на храна за вкъщи в София и да се насладиш на бърза доставка до дома. Сега с мобилната апликация на foodpanda това може да стане още по-забавно и приятно. Симпатичната панда ще се погрижи да ти поднесе най-вкусния обяд и вечеря, така че не се колебай да заложиш на foodpanda и да се насладите на перфектно обсужване и бърза доставка на храна от ресторант в София.