Поръчай Българска кухня онлайн сега близо до София!

Избери от 102 ресторанта


Поръчай български специалитети за вкъщи с foodpanda!

Искаш да разнообразиш от редовните пица и китайско за вкъщи? Наслади се на традиционните български ястия, които foodpanda и най-добрите механи и ресторанти в София ще доставят директно до твоя дом. Колкото и да обичаме италианската, средиземноморската или китайска кухня, когато става дума за български ястия, майсторите готвачи от рестораните влагат всичките си умения, за да те изненадат с превъзходни автентични ястия. Поръчай храна за вкъщи от любимите си заведения, като въведеш твоят адрес в сайта на foodpanda и избереш най-близкият ресторант в твоя район. Можеш да поръчаш през сайта само с няколко клика или сега, още по-забавно и лесно можеш да използваш и безплатното мобилно приложение. Поръчката на храна в София никога не е била по лесна и бърза, затова не губи време за пазаруване и готвене, а отдели това време за себе си и близките и се наслади на бърза доставка на храна за вкъщи с foodpanda и партньорските ресторанти.

Бърза доставка на автентични български ястия от foodpanda!

Традиционната българска кухня е известна с голямото си разнообразие от салати, които биха били чудесно начало на твоята вечеря. Ако искаш да разнообразиш от шопската или овчарска салата, опитай домашен катък с печени чушки. Или може би витаминозна, здравословна салата от червено цвекло, моркови и печени орехи. А ако си гладен и искаш директно да пристъпиш към основните ястия, поръчай за теб и твоите гости изключителна телешка мешана скара от Манастирска Магерница, която пасва идеално на чаша студена бира. Или може би се довери на Агнешки джолан със зелена салата и задушени картофи от Мелнишка скара при Марто, където ще те изненадат с невероятни специалитети, приготвени на скара на дървени въглища. Звучи вкусно,нали? Не се колебай да поръчаш традиционни вкусотии и да се насладиш на колоритната българска кухня. Не забравяй и за традиционните десерти. Домашните палачинки със сигурност ще ти напомнят на бабините домашни палачинки, а цеденото кисело мляко с горски плодове ще те изненада с неповторим вкус. Зарадвай твоите гости с вкусни български ястия и поръчай храна за дома с foodpanda и най-добрите механи и ресторанти в София.

Лесна поръчка на българска храна за вкъщи от най - добрите ресторанти в София.

Освен с невероятни специалитети и бърза доставка на храна до дома, ще те зарадваме и с най - лесната онлайн поръчка. Рагледай някои от най-успешните ресторанти на платформата и си уреди една бърза доставка на храна. Можеш да имаш предвид:
  • Пивницъ
  • Механа Миражь
  • Хляб и мръвка
  • Brum Bar & Kitchen
Токова е лесно. С foodpanda имаш всичко от което имаш нужда на едно място. Лесна поръчка на храна, разнообразие от ресторанти и типове кухня и бърза доставка. Изтегли своето foodpanda мобилно приложение и поръчвай в движение, където и да си. Освен това с негова помощ, ще държиш всички ресторанти в София в твоя джоб.
foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли мобилното приложение на foodpanda - бърз и удобен начин да поръчаш апетитна храна онлайн!