Поръчай Интернационална онлайн сега близо до София!

Избери от 115 ресторанта


Наслади се на лесна поръчка на ястия от цял свят с foodpanda!

Мисията на foodpanda не е само да осигури необходимата платформа за лесна поръчка на храна за вкъщи и бърза доставка, но също така да ти предостави възможността да се докоснеш до кухни от цял свят и да изживееш нови кулинарни приключения. Ако ти е омръзнало обичайното меню или поръчката на  бързото хранене, сега може да се насладиш на голямо разнообразие от специалитети от цял свят с foodpanda и партньорите ресторанти, и да получиш храната си бързо доставена до посочения от теб адрес в София.

Доставка на вкусна интернационална храна от най-добрите ресторанти в София!

С повод или без, винаги е хубаво да се погрижим за себе си и за нашите близки - един начин за това е разнообразната храна, богата на съставки, подправки и вкусове. Кулинарните авантюристи могат да се насладят на алу джира (едно от най-популярните индийски предястия с картофи, подправени с кимион) или тандури, т. нар. индийско барберкю, от индийски ресторант Кохинор. Ето и други типични представители на интернационалната кухня в София:

  • Ресторант Табиет
  • J.J. Murphy's
  • Punjabi Food (Halal)
  • Snake
  • Egur, Egur
  • Spice House

Разбира се, не се пропускай възможността да се насладиш и на превъзходните турски ясти от най-добрите турски ресторанти в София. Разгледай онлайн менютата и поръчай езкотични ястия от интернационалната кухня с бърза и удобна доставка до дома или офиса в София. Да поръчаш храна за вкъщи никога не е било по-лесно – с foodpanda можеш да направиш своята поръчка само с няколко клика.

Лесна онлайн поръчка на храна от най - добрите интернационални ресторанти в София!

Вече не е нужно да прекарваш часове в близкия супермаркет, а после още толкова в кухнята, за да приготвиш нещо специално за вечеря. Защо вместо да губиш време в готвене и пазаруване, не подариш това време не своите близки? С foodpanda това е напълно възможно. Само с 4 лесни стъпки можеш да направиш онлайн поръчка на храна за вкъщи и да спестиш доста време. Ето как:

  • Въведи адреса си.
  • Избери ресторант и вкусен специалитет.
  • Плати онлайн или в брой при доставка.
  • Наслади се на заслужена почивка.

Виждаш ли колко лесно и забавно е всичко? И за да е още по - удобна твоята онлайн поръчка на храна ти предлагаме да свалиш безплатното foodpanda мобилно приложение. С негова помощ ще можеш да поръчваш дори и в движение. Освен това ще държиш на върха на пръстите си всички ресторанти в София. Време за губене няма. От вкусна вечеря в интернационален стил те делят само няколко клика!

foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли мобилното приложение на foodpanda - бърз и удобен начин да поръчаш апетитна храна онлайн!