Поръчай Италианска кухня онлайн сега близо до София!

Избери от 70 ресторанта

foodpanda в момента не работи. Можете да поръчате предварително от отворените ресторанти.

Радвай се на бърза доставка на италианска храна в София с foodpanda!

Корените на Италианската кухня датират от 4в. пр.н.е. и от тогава, развивайки се в различни региони на Апенините, става много популярна в цял свят. Народите по света обичат пица, приготвена в различни стилове - традиционна италианска с тънко, хрупкаво тесто с домати и моцарела, или американски стил с по-дебело тесто с месо, най-често вид салам. Италианската кухня е сред любимите традиционни кухни на българите, на това се дължи и големият брой от италиански ресторанти  и  пицарии в София. Освен пица, друго любимо италианско ястие е пастата - дали ще са талиатели карбонара, паста болонезе или пък пълнозърнести спагети с пъпеш и риба тон от La Cubanita - ти решаваш! Не се колебай да поръчаш вкусни спагети за вкъщи или офиса. Чрез foodpanda може бързо да поръчаш онлайн от голямото разнообразие на италианска кухня - паста, ризото, лазаня, ястия с риба, вкусно италианско тирамису, традиционното хубаво вино или еспресо. Разгледай онлайн менютата на пицарии в София и направи своята поръчка до дома или офиса по-лесно от всякога.

Поръчай пица за вкъщи с foodpanda и най-добрите пицарии в София!

Първите сведения за традиционната пица идват още от древните римляни и гърци. Още тогава римляните са консумирали кръгъл хляб, върху който са слагали различни добавки, подправки и пресни билки. Любопитен факт е, че тогавашните пици са били приготвяни за италианските селяни , но от друга страна пицата станала любима храна на съпругата на неаполитанския крал Фердинанд - Мария Каролина Лорена. Съвременното наименование на пицата идва от латинската дума пицеа, което означава препечен хляб. Определено пицата е сред любимите италиански ястия на българите и поради тази причина партньори на foodpanda са много от най-добрите пицарии в София. Пицата е подходящо ястие за всеки повод, така че не се колебай да поръчаш автентична италианска пица за вкъщи и да зарадваш твоите приятели и близки с различни аромати и добавки. Разнообрази вечерята или обяда с колегите и се наслади на бърза доставка на пица за вкъщи от най-добрите пицарии в София с foodpanda.

Лесна поръчка на пица онлайн! Бърза доставка на пица за дома и офиса от избрани пицарии в София!

Избери между пицария Mamma Mia, Верона Нова или някоя от другите ти любими пицарии в София и се радвай на бърза pizza доставка. Семейството на foodpanda е голямо и събира най - добрите италиански ресторанти в София. Ето и някои от тях:

  • Forno Cipollini | пл. Журналист
  • La PastAria
  • Spaghetti Company
  • La Bottega
  • Leo's Pizza
  • Pizza Palace

Каква по-добра идея от хапване на вкусна пица или паста докато правиш планове за пътешествие, гледаш мач с приятели и организираш филмов маратон. Не се колебай да разгледаш предложенията на foodpanda и да се насладиш на бърза доставка на пица за вкъщи от пицарии в София. Вече няма нужда да се тревожиш за готвене и пазаруване след дълъг работен ден, особено след като можеш да поръчаш пица онлайн и да получиш бърза доставка на италианска храна за вкъщи. Избери любимата пица от най-добрите италиански ресторанти София, поръчай храна онлайн и отдели време за твоите приятели и близки докато изчакаш твоята бърза доставка на храна. А сега с мобилната апликация на foodpanda, можеш да направиш поръчка на храна още по-бързо и удобно. Наслади се на бърза доставка на пица в от пицарии София с foodpanda!

 

foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли мобилното приложение на foodpanda - бърз и удобен начин да поръчаш апетитна храна онлайн!