Поръчай Средиземноморска кухня онлайн сега близо до София!

Избери от 27 ресторанта

foodpanda в момента не работи. Можете да поръчате предварително от отворените ресторанти.

Наслади се на средиземноморски специалитети с foodpanda!

Средиземноморската кухня е сред най - предпочитаните кухни из цяла Европа поради няколко на брой причини. Характеризира се с различни видове подправки и съставки, с които се експериментира непрекъснато в зависимост от региона. Едни от най - широко разпространените продукти в средиземноморската кухня са риба, хумус, различни видове хляб, ризото в различни комбинации и зехтин. Именно полезното въздействие на рибата и морските деликатеси, като здравословна храна, са причините средиземноморската кухня да е толкова популярна. Качествотото и разнообразието на средиземноморска кухня са основните принципи на Средиземноморската диета като профилактика и поддържане на здравето и фигурата. Рибата често се приготвя на скара, а скаридите, зеленчуците и калмарите в уок. Друг специалитет на този вид кухня е автентичната паста и пица от Ботуша. Изключително популярни из цял свят, те остават емблемата на средиземноморската кухня. Предпочитана и от много българи, в София можеш да откриеш едни от най-добрите средиземноморски ресторанти. Дори и да нямаш възможност да посетиш заведенията за обяд или вечеря, каква по-добра идея от тази да поръчаш храна за вкъщи? Разнообразните менюта ще те изненадат с вкусни специалитети, с които да разнообразиш от традиционните пица и бургери. Поръчката на храна онлайн в София никога не е била по-лесна, а сега и с мобилното приложение на foodpanda можеш да направиш това само за няколко минути. Вече няма нужда да се тревожиш за пазаруване и готвене след дълъг работен ден или през уикенда след напрегната работна седмица. Отдели време за себе си, твоите близки и приятели и се насладете на бърза доставка на храна с foodpanda и партньорите ресторанти в София.

Поръчай средиземноморски деликатеси онлайн!

Вече можеш да се насладиш на средиземноморска кухня не само в любимите ти ресторанти, ами тя да бъде твоят обяд или вечеря, доставена до дома в София. Влез в сайта, разгледай предложенията и се остави да те изкушат. Ако искаш да разнообразиш от традиционната пица за вкъщи, можеш да пробваш гръцката кухня. Ето и някои от най - добрите ресторанти в София, предлагащи средиземноморски специалитети:

  • The MED
  • Mediterraneo
  • La PastAria
  • Рибен Ресторант Делфинчето
  • Fish Me
  • Fish and Grill Spartak

Каквото и да избереш от богатите онлайн менюта на най - добрите ресторанти в София, предлагащи средиземноморски изкушения, няма да съжаляваш. Всяко едно ястие е приготвено с професионализъм. Разбира се, за да се насладиш изцяло на средиземноморската кухня, можеш да добавиш и традиционен десерт - тирамису, маскарпоне с плодове или пудинг с амарето. Виж още сладки предложения в онлайн менюто на Raffy Bar & Gelato. Поръчай средиземноморската кухня от партньорите на foodpanda и се наслади на бърза доставка в София. Не забравяй, че за още по-силно кулинарно изживяване, можете да придружите поръчката си с хубаво вино. Buon apettito!

Лесна поръчка на средиземноморска храна в София.

Няма нищо по - хубаво от това да се прибереш вкъщи, след тежък работен ден, а вечерята да те чака на вратата. Това е напълно възможно с foodpanda. Направи своята лесна онлайн поръчка на храна за вкъщи и се радвай на светкавична доставка до дома ти. Ето как само след 4 лесни стъпки ще имаш бърза доставка на храна за вкъщи в София:

  • Въведи адреса си.
  • Избери ресторант и вкусно хапване.
  • Плати в брой или избери онлайн плащане.
  • Наслади се на заслужена почивка, а ние ще се погрижим за останалото.

Толкова е лесно. И сега, за да е още по - забавна твоята онлайн поръчка на храна, защо не свалиш безплатното foodpanda мобилно приложение? С негва помощ освен, че ще можеш да поръчваш дори и в движение на път към вкъщи, ще имаш и всички ресторанти в София на върха на пръстите си. Време за губене няма. От вкусна вечеря те делят само няколко клика!

foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли мобилното приложение на foodpanda - бърз и удобен начин да поръчаш апетитна храна онлайн!