Поръчай Вегетарианска кухня онлайн сега близо до София!

Избери от 9 ресторанта


foodpanda ще ти помогне със здравословен хранителен режим!

Последователите на вегетарианството изграждат хранителния си режим въз основата на консумиране на растителни храни, млечни или безмлечни продукти и основната характеристика - безмесни продукти. Съществуват различни видове вегетарианство. Лактовегетарианство, което включва млечни продукти, ововегетарианството включва яйца, но изключва млечни продукти, а при оволактовегетарианството се консумират и двете. Веганството, като следваща стъпка, изключва всякакви животински продукти, включително яйца, мляко и мед. Вегетарианството е култура на хранене и мотивите, водещи до този избор могат да бъдат морални, био-хигиенистки, емоционални или здравословни. foodpanda и ресторантите партньори се съобразяват с твоя хранителен режим и ти предлагат няколко вегетариански ресторантa в София, от които можеш да поръчаш храна за вкъщи, както и много други ресторанти, които предлагат вегетариански ястия. Можеш да поръчаш разнообразни ястия като пържола, колбаси и крокети, които са с типичния си вкус и вид, но в тях няма нищо от животински произход. Сега с foodpanda може да се насладиш на здравословна кухня и бърза доставка на вегетарианска храна само с няколко клика от твоя компютър или директно от безплатното мобилно приложение, където и да се намираш в София.


Поръчай храна от най-добрите вегетариански ресторанти в София!

Защо не организираш един кулинарен маратон с твоите близки и приятели и не поръчаш вегетариански ястия, дори и да не следваш този режим на хранене? Ще се изненадаш колко интересни и вкусни биха могли да бъдат ястията, изключващи животински продукти. Наслади се на кюфтенца от покълнала леща, гарнирани с варени картофи и сос винегрет, специално поднесени от Pappa’s pizza. Или може би сочна житна пържола Сейтан на скара с гъбен сос и гарнитура свежа зелена салата? Не забравяй да поръчаш и десерт! Поръчайте Маков сладкиш или сусамки със сушени плодове джинджифил и орехи от вегетариански ресторант Dream House. Или любимата морковена торта с кокосово масло и брашно. Ето и някои от водещите ресторанти в София, предлагащи вегетариански и вегански специалитети:

  • Green Deli Cafe
  • Dream house - Vegetarian restaurant
  • Green bar
  • Kring

Наслади се на здравословни ястия и поръчай специалитетите на вегетарианската кухня с foodpanda и партньорите ресторанти. Разгледай онлайн менюто на ресторантите и поръчай вегетарианска храна за вкъщи само с няколко клика. Не се колебай да поръчаш храна онлайн и да се насладиш на бърза доставка на храна от най-добрите вегетариански ресторанти в София.


Лесно е да поръчаш вегетарианска храна в София с foodpanda!

Вече не е нужно да прекарваш часове в кухнята в опити да приготвиш някой специалитет за твоята специална вечер. Сега с foodpanda имаш възможност да поръчаш онлайн храна за вкъщи само с няколко лесни стъпки. Ето как:

  • Въведи адреса си, за да открием най - добрите ресторанти в София за теб.
  • Избери ресторант и вкусен вегетариански специалитет.
  • Плати в брой при доставка или избери онлайн плащане.
  • Наслади се на заслужена почивка, а ние ще се погрижим за останалото.

Толкова е лесно. Само няколко клика те делят от изключително вкусна вечеря. И за да е още по - бързо и забавно всичко, защо не свалиш своето foodpanda мобилно приложение. С негова помощ ще можеш да поръчваш дори и в движение. И освен това ще държиш всички ресторанти в София на върха на пръстите си. Не се колебай, а бързо си поръчай. А ние ти обещаваме, освен вкусни специалитети и бърза доставка на храна в София.

foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли страхотното мобилно приложение на foodpanda - най-бързият начин да си поръчаш апетитна храна онлайн.