Въведи адреса си,
за да откриеш ресторантите около теб

Традиционни български ястия, доставени до дома и офиса!

Българските рецепти са формирани в продължение на векове с различни методи на приготвяне на храната, традициии в овкусяването според региона и спечифични подправки. Разбира се, като отличителни продукти са бялото саламурено сирене и киселото мляко, които са известни не само в Европа, а и по целия свят. Характерна особеност е включването на много зеленчуци към приготвянето на месо или супи. А също така и употребата на пикантни подправки като лук, чесън, червен и черен пипер и дафинов лист. Въпреки голямото разнообразие на традиционни ястия от Европа като например средиземноморката кухня, или китайска кухня, българската кухня винаги ще е любима на всички. Едни от най-добрите ресторанти в България ще се погрижат да изпълнят твоите кулинарни желания и да доставят вкусните български ястия директно до твоят дом или офис.

Поръчай българска храна онлайн с foodpanda!

Забравил си да минеш през супермаркета след работа? Или просто искаш традиционна българска вечеря в неделя, но не ти се готви? Какъв по-добър избор от това да поръчаш български ястия, с директна доставка до дома. foodpanda ти предлага много от най-добрите ресторанти в София и страната, от които можеш да поръчаш храна онлайн. Вече знаеш всички ресторанти около офиса и не искаш да повтаряш? Защо не разнообразиш обедната почивка с колеги като поръчаш вкусен обяд и така ще можете да хапнете заедно навън? Разгледай предложенията на сайта на foodpanda, избери любим ресторант и вкусен обяд. Ето и някои от водещите ресторанти в София и страната, предлагащи типични български специалитети:

  • Ресторант Кралска Закуска (Русе)
  • Гостилницата (София)
  • Манастирска Магерница (София)
  • Мелнишка скара при Марто (София)

Толкова е лесно! Избери вкуснен специалитет от Манастирска Магерница, приготвен точно както твоята баба я приготвя. Веригите заведения предлагат и отстъпки за обедно меню или безплатна доставка на храна. Вкусна шопска салата с домашно приговена крем супа с крутони? Или задушени картофки със запечен кашкавал и пилешки филенца? Поръчката на храна с foodpanda ще ти покаже колко удобно и бързо може да бъде всичко.

Лесна онлайн поръчка на български ястия от foodpanda!

Единственото по - хубаво от вкусна вечеря, доставена директно до дома ти е лесната й поръчка. Сега с foodpanda имаш възможност да поръчаш бързо, лесно и забавно само с няколко клика. Остави старомодното поръчване на храна по телефона в миналото, където му е мястото. Заповядай на foodpanda.bg и избери с какво ще поглезиш сетивата си днес. Ето как:

  • Въведи адреса си.
  • Избери ресторант и вкусно хапване.
  • Плати онлайн или в брой при доставка.
  • Релаксирай, докато някой друг се погрижи за храната днес.

По - лесно и забавно няма как да бъде. А сега с мобилното приложение на foodpanda можеш да поръчваш и в движение на път към вкъщи. Така докато се прибереш и храната ще те чака топла и вкусна на прага на твоя дом. Освен това ще държиш най - добрите ресторанти в София и страната на върха на пръстите си. Не се колебай, а поръчай храна онлайн.

foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли мобилното приложение на foodpanda - бърз и удобен начин да поръчаш апетитна храна онлайн!