Въведи адреса си,
за да откриеш ресторантите около теб

Поръчай бургери, гироси и китайски спагети за вкъщи или офиса с foodpanda!

Бързото хранене е бързо приготвена храна, която е готва и има нужда само от подгряване или е полуготова и след термична обработка вече е гoтова за обяд или вечеря. Бързото хранене води началото си от Запада и се развива поради ограниченото време за обяд или вечеря и забързания начин на живот. По този начин възникват рестораните за бързо хранене първо в САЩ, а по-късно из целия свят и стават изключително популярни, особено сред младите хора. Аналог в България са традиционните баничарници, както и заведенията от тип бърза заксука, пица на парче, дюнер и други. Партньорите ресторанти на foodpanda ще ти предложат голямо разнообразие за обяд или вечеря. Прегледай тяхните онлайн менюта и не се колебай да направиш поръчка на храна онлайн. Направи твоята поръчка и просто изчакай няколко минути, докато бъде доставена директно до дома или офиса. Наслади се на вкусни ястия и бърза доставка с foodpanda.

Разнообразие от ресторанти за бързо хранене в София и страната.

Предложенията на foodpanda от ресторанти за бързо хранене са изключително разнообразни. Ако си любител на азиатската кухня, поръчай пълнозърнести спагети с гарнитура или добавки по твой избор от Wok to Walk. Или може би гръцка кухня? Почитателите на гръцката кухня могат да се насладят на автентична пита гирос с избор от няколко вида месо - пилешко, свинско или телешко. Ето и някои от водещите ресторанти за бързо хранене в София и страната:

  • Subway
  • KFC (Варна)
  • Chicken King (Варна)
  • Megas Gyros (София)
  • Wok to Walk (София)

Вече няма нужда да се тревожиш за пазаруване и готвене след дълъг работен ден. Релаксирай вкъщи и отдели време за близките и приятелите. Поръчай онлайн храна за вкъщи бързо и приятно през сайта на foodpanda или чрез безплатното мобилно приложение. Избери от ресторантите за бързо храненев София и страната и се наслади на бърза доставка и перфектно обслужване.

Лесна онлайн поръчка на fast food с foodpanda!

Вече е толкова лесно да поръчаш храна за вкъщи. Не е нужно да търсиш в интернет телефон на любимото си заведение за бързо хранене, а после да поръчваш старомодно по телефона храна. Сега foodpanda е събирателно понятие за най - добрите ресторанти в София и страната и най - лесната онлайн поръчка на храна за вкъщи. Ето как само след 4 бързи стъпки получаваш бърза доставка до посочен от теб адрес:

  • Кажи ни къде се намираш.
  • Избери ресторант и вкусно хапване.
  • Плати онлайн или в брой при доставка.
  • Релаксирай, докато някой друг приготви храната вместо теб.

Можеш ли да си представиш по - забавен начин на поръчка на храна? Е ние имаме още една изненада за теб. Изтегли своето foodpanda мобилно приложение и се забавлявай, докато поръчваш храна в движение. Освен това, с помощта на мобилната апликация ще държиш на върха на пръстите си най - добрите ресторанти в София и страната на върха на пръстите си. Не се колебай, защото си на клик разстояние от изключителна вечеря.

foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли мобилното приложение на foodpanda - бърз и удобен начин да поръчаш апетитна храна онлайн!