Въведи адреса си,
за да откриеш ресторантите около теб

Наслади се на бърза доставка на вкусно суши до дома и офиса!

Историята на сушито започва около 2-ри в. в Азия. То първоначално е било предназначено не за храна, а практика за консервиране на осолена риба. Направена по този начин, рибата ферментирала и след няколко месеца била готова за консумация. Първоначално японците изхвърляли този ориз, но с времето започнали да харесват вкуса му и да го консумират. Суши е традиционно японско ястие, което се приготвя от варен ориз, листа от Нори и морски дарове, с високо съдържание на протеини. С течение на времето се разпространява из Китай, а по-късно, около 8-ми век из цяла Азия. Днес, всеки регион на континента е запазил своя уникален начин на приготвяне и вкус, чрез използването на различни местни продукти. Вече през 20-ти век, суши като здравословна храна става изключителна популярна в Съединените щати, където започва масово производство с помощта на деликатните умения на суши готвачи.

Суши доставка до дома и офиса!

А сега, в 21 в. можеш да се насладиш на доставка на суши в София само за няколко минути. Поръчката на суши онлайн става все по-популярен избор на много хора, тъй като е подходящо за всякакви поводи. Направи своята суши поръчка за дома или офиса и си осигури вкусно хапване и добро настроение. С репутацията си на полезна храна, суши вече е много популярно ястие и в България. То със сигурност е най-здравословният начин да се консумира готова храна в сравнение с бургери или дюнери. Интересен факт за суши е, че влияе положително на твоето настроение. Морските храни, кафявите морски водорасли и оризът помагат ако се чувстваш изморен, понижават кръвното налягане и имат благоприятно въздействие върху организма. Поръчай суши за вкъщи и се наслади на разнообразното меню на суши ресторантите. Разгледай предложенията, избери твоя любим суши сет или експериментирай с нещо различно. foodpanda и партньорите суши ресторанти ще се погрижат за доставката на суши и ще ти разнообразят с няколко вида комбо и деликатеси, директно изпратени до твоя дом или офис.

Направи лесна поръчка на суши онлайн с foodpanda.

Какво по - хубаво от това да направиш лесна и бърза поръчка на суши за вкъщи? Сега с foodpanda имаш възможност да поръчаш дори и в движение, през твоето foodpanda мобилно приложение. За да ни улесниш, за начало можеш да ни кажеш къде се намираш. Така ние ще открием за теб всички суши ресторанти, които доставят до твоя адрес. Изборът е наистина огромен. Някой от най - добрите суши ресторанти в София са:

  • Sushi Star
  • Haiku Sushi
  • Asia to GO
  • Sushi Express

След това е лесно. Трябва само да избереш от къде ще хапваш суши днес и да направиш своята поръчка на храна за вкъщи или офиса. И най - хубавото е, че сега имаш възможност да платиш онлайн или в брой. А за нас остава да направим за теб бърза доставка на избрани специалитети. Хайде какво чакаш? Довери се на foodpanda и най - добрите ресторанти в София и България и се потопи в невероятния и колоритен свят от суши изкушения.

foodpanda мобилна апликация
foodpanda в джоба ти!

Изтегли мобилното приложение на foodpanda - бърз и удобен начин да поръчаш апетитна храна онлайн!